ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΔΥ

                 ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ 8 – ΟΜΟΝΟΙΑ, ΤΚ 104 33

ΤΗΛΕΦΩΝΟ-FAX   210 8208844, email  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. ,      www.psey-pedy.gr

 

             ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΥΓΕΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαστηριακών Υπαλλήλων  ΠΕΔΥ  (πρώην ΙΚΑ-ΕΟΠΥΥ), σας ενημερώνει ότι στα εργαστήρια των Μονάδων Υγείας ΠΕΔΥ (μικροβιολογικά-ακτινολογικά-οδοντοτεχνικά) εκτελούνται  ΔΩΡΕΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ.

 

Η Δωρεάν παροχή αφορά ασφαλισμένους και ανασφάλιστους.

 

Στηριζούμε όλοι μαζί την Δημόσια και Δωρεάν Υγεία.

ΣΤΗ ΜΟΝΗ ΟΣΙΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Στις 4 Οκτώβρη η Ετήσια Γιορτή μας

Την Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η ημερήσια εκδρομή, γιορτή του Σωματείου μας, μια γιορτή που γίνεται κάθε χρόνο από το 1995 προς τιμή του Αγίου Ιεροθέου, πρώτου Επισκόπου Αθηνών, προστάτη του Σωματείου μας.

Η εκδρομή θα γίνει στην Ιερά Μονή του Οσίου Θεοδοσίου που βρίσκεται κοντά στο χωριό Παναρίτη στην περιοχή του Ναυπλίου.

Θα τελεστεί αρτοκλασία υπέρ της υγείας όλων των συναδέλφων και των οικογενειών τους καθώς και τρισάγιο για ολους τους συναδέλφους που εχουν φύγει από κοντά μας.

Φεύγοντας από το Μοναστήρι, θα καταλήξουμε έξω από τις Μυκήνες στο κέντρο Αγαμέμνων για φαγητό και χορό, θα ακολουθήσει καφές στην παραλία Ναυπλίου και αργά το βράδυ επιστροφή στην Αθήνα.

Συναδέλφισσες-Συναδέλφοι,

Είναι γνωστό σε όλους ότι οι συνταξιούχοι εδώ και 6 χρόνια υποφέρουν από οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας, όμως τώρα περισσότερο από κάθε άλλη φορά επιβάλλεται να σφυρηλατηθούν οι σχέσεις μεταξύ μας και να ειμάστε πιο κοντά ο ένας στον άλλον για να μην μας φέρει τούμπα και κλονίσει το ηθικόν μας η παρατετάμενη οικονόμικη και όχι μόνο κρίση.

Για τους λόγους αυτούς, καλό και σωστό θα είναι να έχουμε μεγαλύτερη συμμετόχη στα δρώμενα του Σωματείου.

Σας καλούμε να έρθετε μαζί μας στις 4 Οκτώβρη για να περάσουμε μια μέρα μακριά απ τις καθημερινές έγνοιες.

Δηλώστε έγκαιρα συμμετοχή στην Έφορο του Σωματείου Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες που είναι ανοικτά τα γραφεία του Σωματείου μας.

Τιμή Εισιτηρίου 12.00 ευρώ.

Χθες το απόγευμα ολοκληρώθηκε η διαδικασία του τυπογραφείου και η εφημερίδα του Σωματείου μας ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ, πήρε το δρόμο της για το πιεστήριο…

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις που υπάρχουν, από Δευτέρα θα αρχίσει να μοιράζεται, ενώ στα σπίτια των συναδέλφων θα είναι την επόμενη εβδομάδα…

Δείτε πρώτοι, πατώντας ΕΔΩ την νέα εφημερίδα μας, τ. 127, που καλύπτει τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο…

Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι

Σας ενημερώνουμε ότι τα γραφεία του Σωματείου θα παραμείνουν κλειστά από 18 Ιουλίου μέχρι 2 Σεπτεμβρίου.

Θα είμαστε πάλι κοντά σας από την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου.

Για όποιο θέμα σας προκύψει μην διστάσετε να τηλεφωνήσετε στον αριθμό 6974114720.

Καλές διακοπές.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηροδρόμου», της διμηνιαίας εφημερίδας του Σωματείου μας, κυκλοφορεί με 24 σελίδες! Το μάξιμουμ στο οποίο είχαμε σταθεροποιηθεί τα τελευταία χρόνια ήταν το 16σέλιδο. Όμως η ύλη ήταν πολλή… Και πολύ μεγάλο θέμα η τελευταία Γενική μας Συνέλευση.

Αποφασίσαμε πως άξιζε να μπουν όλες οι τοποθετήσεις και οι χαιρετισμοί και για πρώτη φορά αναλυτικά η οικονομική διαχείριση του Σωματείου μας, ανά τρίμηνο. Στο σημείο αυτό θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον λογιστή μας για την αναλυτική και εύτακτη παρουσίαση των πινάκων που δημοσιεύουμε.

Στο νέο φύλλο του μπορείτε ακόμα να βρείτε πολύ και ενδιαφέρουσα ύλη από την πλούσια δράση του Σωματείου μας καθώς και πλούσια αρθρογραφία των συναδέλφων μας.

  • Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να τη διαβάστε πρώτοι, όπως ακριβώς θα κυκλοφορήσει σε λίγο, τυπωμένη…