Αυτή είναι η πρόσκληση που πρέπει να έχετε μαζί σας όσοι έρθετε στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ την Κυριακή 24/1/2016 για την κοπή της πίτας μας.

Κι αυτό είναι το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Όσοι έχουν ξαναέρθει, άλλες χρονιές, ξέρουν περί τίνος πρόκειται… Θα περάσουμε πολύ όμορφα…

Το Σωματείο μας σας εύχεται σε εσας και στις οικογενείες σας Καλή Πρωτοχρονιά.

Το νέο Ετος να είναι γεμάτο Υγεία, Χαρά και Ευτυχία.

Το Σωματείο των Συνταξιούχων ΗΣΑΠ εύχετε ολόψυχα Καλά Χριστούγεννα και Καλές Γιορτές σε όλους σας. Χρόνια πολλά!

Αυτό είναι το φετινό ημερολόγιο μας, αφιερωμένο στην παλιά Αθήνα. Για το δείτε πατήστε ΕΔΩ κι ΕΔΩ...

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της νέας εφημερίδας του «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηρόδρομου» που στάλθηκε στο πειστήριο και σε λίγο θα είναι στα χέρια των συναδέλφων…

Ολοκληρώσαμε και το τεύχος 123 του «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ Σιδηρόδρομου» με 16 σελίδες τετράχρωμες και πολύ ενδιαφέρουσα ύλη για τους συναδέλφους. Σε λίγο θα είναι ήδη στα σπίτια των συναδέλφων.

Μέχρι τότε όμως και όσοι βιάζεστε μπορείτε να τη διαβάσετε πρώτοι πατώντας ΕΔΩ. Δοκιμάστε το, παρακαλώ…

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Το Σωματείο μας, σας καλεί όλες και όλους στην συγκέντρωση που διοργανώνει η Γ.Σ.Ε.Ε. την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στην Πλατεία Κλαυθμώνος για να φωνάξουμε και να αντισταθούμε στα νέα βάρβαρα μέτρα που φέρνει προς ψήφιση στη Βουλή η Κυβέρνηση.

Συναδέλφισσες-Συνάδελφοι,

Δεν υπάρχει αύριο για τον Συνταξιούχο αν περάσουν τα νέα μέτρα έχουμε υπογράψει την θανατική καταδίκη μας.

Σήμερα ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν αύριο.Στο χέρι μας είναι να ανατρέψουμε τα σχέδιά τους. Δεν θα υπάρχει λόγος να κλαίμε αύριο πάνω από τα αποκαΐδια γιατί θα έχουμε όλοι εμείς την ευθύνη που τους αφήσαμε να περάσουν τα αντιλαϊκά και αντιεργατικά σχέδιά τους. 

Πρέπει όλοι οι Συνταξιούχοι την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015 στις 11:00 η ώρα το πρωί να βρίσκονται στην Πλατεία Κλαυθμώνος.

Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη γιατί όλοι μαζί ενωμένοι πρέπει να αγωνιστούμε για να σταματήσουμε τον κατήφορο που μας οδηγούν τα ξένα και τα ντόπια μονοπώλια. Σύνθημά μας είναι ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΤΡΑ.

Προσυγκέντρωση των μελών μας θα γίνει κάτω από την Γενική Διεύθυνση, Αθηνάς 67, 10:45π.μ.

Η παρουσία όλων μας είναι απαραίτητη

ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

 

Η Διοίκηση