Την περασμένη Τρίτη ολοκληρώσαμε και το τεύχος 132 της εφημερίδας του Σωματείου μας «Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος» και πήρε το δρόμος της για το πιεστήριο.

Το τεύχος αυτό έχει μεγάλο αφιέρωμα στη Γενική μας Συνέλευση γι’ αυτό και ξεπερνά τις συνήθεις 16 σελίδες. Όπως και πέρσι, τέτοια εποχή, πήγαμε στις 24 σελίδες!

Δείτε πρώτοι ΕΔΩ ολόκληρη την εφημερίδα μας σε αρχείο PDF, όπως ακριβώς θα την πάρετε σε λίγο, σπίτια σας…

Αυτό είναι το τεύχος 131 της εφημερίδας μας "ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος" με πολλά και ενδιαφέροντα θέματα. Για να τη διαβάσετε όπως κυκλοφορεί τυπωμένη πατήστε ΕΔΩ.

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας μας «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος». Ζωντανός και αποκαλυπτικός, όπως πάντα αποτελεί το κόσμημα στη δράση του Σωματείου μας.

Γι’ αυτό και η Διοίκηση φροντίζει να είναι ζωντανός κι επίκαιρός σε κάθε φύλλο του. Σταθερά πια 16σέλιδη η εφημερίδα μας, μπορείτε να τη διαβάστε πρώτοι, πατώντας ΕΔΩ.

Σε λίγο θα είναι στα σπίτια όλων των συναδέλφων…

Αυτό είναι το πρωτοσέλιδο της νέας έκδοσης της εφημερίδας του Σωματείου μας ο «ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ Σιδηρόδρομος». Δείτε το πρώτοι, πατώντας ΕΔΩ.

Αυτή την εβδομάδα, καθώς προχωρούμε στον Δεκέμβρη ολοκληρώσαμε και τον νέο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ… Μεστό από θεματολογία, σταθερά 16σέλιδο και με μπόλικη ύλη για το Μουσείο μας. Θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για την τεχνική ολοκλήρωση του, εκτύπωση, βιβλιοδεσία (καρφίτσα) σακουλοποίηση και αποστολή από το ταχυδρομείο για να φτάσει στα σπίτια όλων των συναδέλφων…

Ο ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΣ είναι μια από τις λίγες προσεγμένες δουλειές στο χώρο των εργατικών συνδικάτων… Έχει στις πλάτες του μια ιστορία 22 χρόνων και παρά τις δύσκολες συγκυρίες συνεχίζει σταθερά να δίδει τη μάχη του με αξιοπρέπεια προκειμένου να ενημερώνει σωστά και υπεύθυνα τους συναδέλφους που την περιμένουν πως και πως…