Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το πρόγραμμα των φετινών εκδρομών του Σωματείου μας... Έτσι που να ξέρετε κάθε φορά τι συμβαίνει... Και να παίρνετε μέρος στις εκδρομές...

Δείτε ΕΔΩ ολόκληρο το πρόγραμμα των φετινών εκδρομών του Σωματείου μας...

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σωματείου μας για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι πιο κάτω αναγραφόμενες εκδρομές:

1η Απριλίου: Ημερήσια για Λεωνίδιο – Μονή Έλωνα

 

24 Απριλίου: Ημερήσια για Ναύπλιο – Παλαμήδι με προσκύνημα στο

                       Μοναστήρι της Ζωοδόχου Πηγής (Αγία Μονή)

         

1-2 Μαΐου: 2ήμερη Καρπενήσι – Ιερά Μονή της Παναγίας Προυσιώτισσας –

                    Κεφαλόβρυσο – Μεγάλο Χωριό – Μικρό Χωριό

 

29 Μαΐου (Ανανήψεως): Ημερήσια για Τζιά (Κέα)

Συναδέλφισσες – συνάδελφοι, δηλώστε εγκαίρως τη συμμετοχή σας σε όποια εκδρομή θέλετε να συμμετάσχετε για όλο το χρόνο για να υπάρχει καλύτερος προγραμματισμός και για να μην υπάρχουν διαμαρτυρίες όταν έχουν κλείσει οι θέσεις των συμμετασχόντων σε αυτές. Η όποια προεγγραφή που θα κάνετε ασφαλώς και δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και συμμετοχή γιατί ασφαλώς υπάρχουν και τα απρόοπτα. Η οριστικοποίηση της συμμετοχής γίνεται 15 ημέρες πριν πραγματοποιηθεί η κάθε εκδρομή και με την καταβολή του χρηματικού ποσού που αναλογεί.

Για περισσότερες πληροφορίες και πιο λεπτομερή  ενημέρωση μπορείτε να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα γραφεία του Σωματείου μας τις ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτά καθώς και να έρχεστε προσωπικά στο Σωματείο όπου η αρμόδια επί των πολιτιστικών εκδηλώσεων έφορος του Σωματείου κα. Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου θα σας παρέχει όποια ενημέρωση μπορεί να σας βοηθήσει για να κάνετε τον καλύτερο προγραμματισμό σας.

 

Σύμφωνα με το πρόγραμμα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Σωματείου μας για τους μήνες Φεβρουάριο – Μάρτιο – Απρίλιο έχουν προγραμματιστεί να γίνουν οι πιο κάτω αναγραφόμενες εκδρομές:

1ηΦεβρουαρίου: Ημερήσια για Καλαμάτα, προσκύνημα στην Υπαπαντή.

 20 Φεβρουαρίου (Τσικνοπέμπτη)  Α΄ Πρόταση: Αράχωβα - Παρνασσό

Β΄ Πρόταση: Καρύταινα – Λούσιος Ποταμός

2-3-4 Μαρτίου  Α΄ Πρόταση: Απόκριες – Καθαρά Δευτέρα στα Γιάννενα – 

                                                 Ζαγοροχώρια –Μέτσοβο

    Β΄ Πρόταση: 1-2-3-4  Κεφαλονιά

1η Απριλίου: Ημερήσια Λεωνίδιο – Μονή Ελώνα

24 Απριλίου: Ημερήσια Ναύπλιο – Παλαμήδι

Όσοι συνάδελφοι και συναδέλφισσες θέλετε να συμμετάσχετε στις προγραμματισμένες εκδρομές του Σωματείου μας, μπορείτε από τώρα να δηλώσετε συμμετοχή αφού διαλέξετε ποιες εκδρομές σας ενδιαφέρουν. Έτσι και το Σωματείο μπορεί να προγραμματίσει καλύτερα την πραγματοποίηση των εκδρομών που εσείς οι ίδιοι έχετε επιλέξει.

Η όποια προεγγραφή ασφαλώς δεν σημαίνει κατ’ ανάγκη και συμμετοχή. Η οριστικοποίηση της κάθε εκδρομής γίνεται 15 ημέρες πριν την πραγματοποίηση και με την ανάλογη χρηματική καταβολή.

Για περισσότερες και ποιο ενημερωτικές με κάθε λεπτομέρεια πληροφορίες, να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με τα γραφεία του Σωματείου μας τις ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτά.

Ασφαλώς και μπορείτε να έρχεστε και προσωπικά όπου η αρμοδία εκ των πολιτιστικών εκδηλώσεων έφορος του Σωματείου κα. Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου 

θα σας ενημερώνει με κάθε λεπτομέρεια.

 

4 Οκτωβρίου :Ημερήσια εκδρομή του Σωματείου μας στα Καλάβρυτα

----------------

 7-8-9-10-11-12-13-14 Οκτωβρίου: 9ήμερη για Βουλγαρία

----------------

 30-31 Οκτωβρίου – 1-2 Νοεμβρίου: 4ήμερη στην Θράκη

 ----------------

 24 Νοεμβρίου: Ημερήσια στον Γοργοπόταμο

Σημείωση:

 Οι συνάδελφοι και οι συναδέλφισσες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν πρέπει να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους στην Έφορο του Σωματείου μας κα. Φωτεινή Κουλοβασιλοπούλου τις εργάσιμες ημέρες και ώρες που είναι ανοιχτά τα γραφεία μας.

Όσο πιο γρήγορα δηλώσετε τόσο πιο καλός προγραμματισμός μπορεί να γίνει. Εξάλλου όταν δηλώσει κάποιος συμμετοχή δεν δεσμεύεται εάν του παρουσιαστεί κάποιο πρόβλημα.

 Η Διοίκηση